Hypnose/NLP grund uddannelse

Uddannelsen henvender sig til dem, der ønsker at blive terapeut i 2024, og den er særligt designet til professionelle behandlere og psykologer.
Gå ind i en dybt personlig rejse inden for selvudvikling med denne kombinerede Hypnose/NLP Practitioner-uddannelse. Her får du en unik mulighed for at integrere kraften fra hypnose og NLP i dine behandlinger.
De to kraftfulde værktøjer, hypnose og NLP, forenes for at forstærke dine behandlingsresultater. Gennem denne uddannelse vil du lære at arbejde i både det ubevidste sind med hypnose og det bevidste sind med NLP, hvilket åbner op for utallige muligheder i din terapeutiske praksis.
Som dedikeret underviser bringer jeg mere end 17 års ekspertise inden for hypnose og NLP til bordet. Du vil nyde godt af at have mig som din mentor, altid klar til at støtte og rådgive dig på din rejse.
Mine Hypnose/NLP-uddannelser på LearnbyJAN er anerkendte og professionelle, designet til at ruste dig med terapeutiske teknikker på internationalt niveau, der opfylder moderne krav til terapeutisk praksis. Undervisningen er baseret på godkendt materiale.
Uddannelsen er skabt til dem, der brænder for at forstå det komplekse menneskesind og ønsker at hjælpe andre. Uanset om du drømmer om at etablere din egen terapiklinik eller blot ønsker at fordybe dig, vil du opnå omfattende viden om hypnose og NLP helt fra grunden. Undervisningen leveres i form af engagerende videolektioner og skriftligt materiale, som du kan printe ud og have ved hånden under træningen. Start din rejse mod en dybere forståelse af menneskesindet og din evne til at hjælpe andre med LearnbyJAN. Certificeret kombi hypnose/NLP uddannelse.
Du kan tage denne Hypnose/NLP Practitioner uddannelse uden at skulle betale dyre medlemskaber til foreninger hvert år. 
Bemærk: Hypnose/NLP Practitioner-uddannelserne på LearnbyJAN svarer til dem, der undervises på de største fysiske skoler i Danmark. Efter den afsluttende lektion i kombiuddannelsen vil der være to online eksamens test, og efter gennemførelsen vil du modtage to certifikater. Læs mere om indholdet af uddannelserne her.
[elfsight_countdown_timer id="1"]

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.