Spørgsmål og svar

[elfsight_countdown_timer id="1"]

Video hjælp: Sådan ændrer du din adgangskode
Bemærk: Nogle gange kan der gå 5 min. før den nye kode virker

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Hvad kræver det af dig at tage uddannelsen  online?
Den eneste forskel på fysisk og online undervisning er, at du selv skal finde en, som du kan øve teknikkerne på. Det kunne være en veninde, ven, kollega eller et familiemedlem. Jeg forklarer alt, ligesom var det fysisk undervisning, og jeg viser dig, hvordan du skal udføre teknikken. Fordelen ved dette er, at du altid kan se det hele igen og igen, når du har tid.

Hvad sker der, når du køber en uddannelse?
Når du har købt en online uddannelsen, vil den blive tilført til din profil under “Kurser”. Du kan se det ubegrænset i 12 måneder så ofte, du har brug for det.
Du kan se uddannelsen via din computer, iPad eller mobiltelefon.
På alle onlineuddannelser har du mulighed for at tage sluteksamen på min fysiske skole i Næstved, Næstved Hypnoseskole.dk. (Ikke et krav). Du kan også tage en Skype eksamenstest, hvor jeg ser dig udføre en teknik, online skolen vælger at se. (Det er valgfrit)

Er det muligt at købe mit kursus/uddannelser over en periode så jeg ikke skal betale det fulde beløb med det samme
Ja, vi kan tilbyde dig en abonnement løsning/afdragsordning på dit produkt og når du har betalt produktet over den periode der er mulig for produktet har du herefter fri adgang til dit produkt.
Hvis du ønsker at opsige dit abonnement skal du skrive til vores support, men vi håber naturligvis ikke dette bliver aktuelt.

Hvem kan benytte sig af at lære online?
Alle, der har lyst til at lære, kan benytte sig af mine onlineprodukter

Er det muligt at lære online?
Ja, det er det, og den store fordel er, at du kan se videoerne igen og igen. Du kan læse, lære lige meget hvor du er.

Hvornår og hvordan foregår undervisningen online?
Undervisningen foregår, når du har tid og i dit eget tempo – 24 timer i døgnet. Undervisningen foregår med tekst og videoer, så du bliver sat godt ind i materialet. Alle videoer er lavet af mig, hvor jeg personligt viser dig, hvordan du skal gøre.

Kan der vælges forskellige sprog i undervisningen?
Ja jeg tilbyder dig undervisning på både dansk og engelsk.

Har I også en fysisk skole?
Ja, der er også en fysisk skole, hvor du kan uddanne dig. Skolen hedder Næstved Hypnoseskole.dk

Hvor lang tid tager det at lære de forskellige kurser?
Det er forskelligt, da kurser & uddannelser er forskellige i varighed, men de fleste kurser & uddannelser åbner med tidsmellemrum imellem øvelsessektionerne så du får ro til at træne øvelserne, inden du går videre i forløbet. F.eks. tager en basis hypnoseuddannelse ca 1½ måned at gennemføre men der er ikke noget krav om fuldtids deltagelse på dagsbasis. Du kan følge uddannelsen i det tempo der passer dig.

Jeg anbefaler dig at se videoerne flere gange, gerne mens du øver. Men et godt råd er at tage det stille og roligt og tage en øvelse af gangen.

Får jeg certifikat på uddannelser og kurser?
Ja, det får du. Der vil stå ud for hvert kursus eller uddannelse, om der er certifikat med.

Er der support, hvis der er noget, jeg ikke forstår?
Ja, hvis du er i tvivl, så kontakt mig via mail eller telefon.

Kan jeg downloade materialet?
Online siden er kopi sikret og det er ulovligt at prøve at omgå dette. Som udgangspunkt kan du ikke downloade noget. Siden er et lukket forum, men du vil dog altid kunne downloade tekster, øvelser, opgaver, certifikater samt andre vigtige ting så du har dem når du træner.

Hvor kan jeg se videoerne & læse E­ bøgerne?
Ja, du kan gå op online siden via din computer, tablet og mobiltelefon.

Kræver hypnoseuddannelserne medlemskab af f.eks. NGH eller andre foreninger?
Nej, slet ikke, her er der ingen krav om, at du skal være medlem af en forening, som du skal betale til hvert år, og der er ingen krav i Danmark om, at du skal være medlem af nogen af de foreninger, der er stiftet rundt omkring. Vores uddannelser er de samme uddannelser, der undervises i på de store fysiske skole. Vi tilbyder dem blot til spotpriser.

Kan jeg blive RAB registret behandler med uddannelserne her på siden?
Det er endnu ikke muligt at blive RAB behandler, da der kun må benyttes 10 lektioner onlineuddannelse. Det er en smagssag, om man vil være RAB behandler. Man skal dog vide, at det nemt kan koste 150.000 kr i uddannelser at blive RAB behandler, så det er noget, man skal gøre op med sig selv. Du undervises stadig med det samme materiale, det hele er bare online og meget billigere.

Vi har styr på dine data så du behøver ikke foretage dig noget med mindre du vil melde dig ud af online siden. Når du tilmelder dig som bruger på siden eller hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev så accepter du helt automatisk alle ændringer som du skal læse om i denne mail.

Vi skriver til dig i dag for at fortælle dig, at vi foretager nogle ændringer i vores privatlivspolitik samt bruger/handelsbetingelser, som træder i kraft her D. 25. maj.
Disse ændringer handler om de øgede gennemsigtighedskrav i EU’s generelle databeskyttelsesforordning (kendt som “GDPR”).

Vi har altid bestræbt os på at give dig klare og enkle oplysninger om de personlige data, vi indsamler og bruger, og hvordan vi beskytter dine personlige data i vores privatlivspolitik.

GPDR, Bruger samt Handelsbetingelser.

Som medlem skal du acceptere vores handelsbetingelser. Når du opretter dig på Learn by JAN og benytter eller betaler for en af vores produkter, har du accepteret handelsbetingelserne.

Aftalen er en juridisk bindende aftale mellem dig og Learn by JAN.com. Hvis du ikke accepterer handelsbetingelserne kan du ikke benytte eller købe vores produkter/ydelser/kurser.

Brugeraftale:

Alle produkter og ydelser som købes på LearnbyJAN.com er udelukkende til personligt brug og må kun benyttes af køber.

Det er ikke tilladt at videreformidle noget af indholdet på Learn by Jan.com

Vælger du selv at undervise andre skal dette gøres ud fra dit helt eget produceret materiale (ikke LearnbyJAN´s materiale) support på dine produkter vil ophøre
Det er ikke tilladt at kopiere eller optage indhold på siden der er forbeholdt medlemmer, overtrædelser vil blive retsforfulgt
Det er ikke tilladt for dig at omgå eller forsøge at omgå sikkerhedsforanstaltningerne på siden.
Dine login oplysninger er fortrolige og må ikke videregives.
Learn by Jan.com har copyright på alle produkter på siden.

Downloadning og videreslag af video undervisning afregnes med 8000 kr pr video
Videresalg af PDF tekster samt andet orginal tekst afregnes med 2000 kr side

Service og drift på siden: Learn by JAN.com kan ikke gøres ansvarlig for udfald, nedetid, mistede data eller andre beskadigelser af hardware, software, fejl på siden eller andet.
LearnbyJAN gør brug af forskellig teknologi der overvåger aktiviteter på online siden, denne kommunikation vil blive logget. Dette gør vi for at beskytte online siden samt give medlemmer en god bruger oplevelse.

Aftalen skal overholdes af dig som kunde. Du vil kunne blive retsforfulgt, hvis du ikke overholder alle betingelserne. Vi opfordrer til at udvise ansvarlighed.

Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive på vores support.

Du skal følge de skrevne betingelser. Det er ikke tilladt at lave ændringer eller tilføjelser på siden og produkterne. Hvis du ikke overholder dette vil du blive nægtet adgang på LearnbyJAN.com

Betaling og kort oplysninger: På siden kan der betales med (VISA/MasterCard) mobilepay

Medlemmet kan købe et produkt på en gang eller medlemmet kan købe dit produkt via en abonnement  periode til en fast månedlig pris indtil dit produkt er færdig betalt.
Ved køb af produkter på online siden giver medlemmer LearnbyJAN samtykke til automatisk kortbetaling ved hver ny måneds periode indtil produktet er færdig betalt.
Eventuelle omkostninger der er forbundet med kortbetalingen er indeholdt i det månedlige gebyr. Medlemmet skal stille et gyldigt betalingskort til rådighed for LearnbyJAN til
de løbende betaling af abonnement betalingen.
Hvis ikke LearnbyJAN kan trække betalingen automatisk eller der opstår tekniske udfordringer vil LearnbyJAN istedet fremsende en faktura incl et gebyr til medlemmets mail.
Medlemmet kan ikke sætte en igangværende abonnements periode i bero på nogle måder.

Opsigelse af abonnement eller medlemskab på online siden.

Abonnements aftalen der er indgået løber automatisk ud når perioden for et købt produkt er nået, medlemmet kan ikke før tid opsige sit betalings abonnement, hvis medlemmet opsiger sit medlemskab i en aftalt indgået betalings periode skal restbeløbet betales som enten forsat automatisk trækning eller ved betaling af det fulde restbeløb. Faktura vil blive fremsendt incl gebyr.
Medlemmet har efter betalingens start adgang til online undervisningen, når abonnements perioden er slut vil medlemmet også fremadrettet have produktet tilgængeligt på sin profil så længe medlemmet ønsker dette.
Der refunderes ikke betalinger til medlemmet uanset årsag.

Medlemskabet på online siden kan til en hver tid afmeldes efter endt betaling, dog vil medlemmet ikke have adgang til video undervisningen længere.

EU-GDPR dokumentation for LearnbyJAN

Samtykke samt behandling af persondata

Ved oprettelse af profil samt køb af produkter giver medlemmet LearnbyJAN samtykke til at opbevare og behandle medlemmets personoplysninger, herunder
(ip adresse, brugernavn, password, login oplysniger, navn, adresse, telefon nummer, e-mail, kortnummer, CVR nummer) og andre oplysninger
der er forbundet med at have et medlemskab på online siden. Person oplysningerne vil ikke blive givet videre til 3part og medlemmet kan til enhver tid bede om at få vist eller slettet alle oplysninger LearnbyJAN har, dog kan det indebære det ikke er muligt at have et medlemskab på online siden. Learn by JAN.com videregiver ikke personoplysninger på nogen måder.

Behandlings aktiviteter

Registrering på siden er nødvendig for at benytte produkterne på online siden.

Ved tilmelding oprettes en personlig profil hvor køb automatisk vil blive tilføjet. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev eller melde dette fra hvis dette ønskes. Du kan til en hver tid ændre sit password eller slette din profil på siden.

Nyhedsbreve, for at holde kunderne informeret om nyheder. Der er altid mulighed for at framelde sig disse tjenester

Disclamer

Vi behandler dine data med fortrolighed, vi gemmer dine personlige oplysninger sikkert i op til 5 år ( ifølge regnskabs loven) efter de er stoppet på siden. Og efter 1 år kører vi en slette proces.

Formålet med at bevare disse data: Det er at vigtigt at have data så vi kan hjælpe med at gendanne profil, password samt sikre deres profil ikke bliver misbrugt af andre.

Vi gemmer kun almindelig person data: Navn, billede, telefon nummer, e mail, ip adresse.

Som EU-Borger har du rettighed til at få indsigt i de person data vi opbevare, retten til at blive glemt samt klage over dette. Såfremt du ønsker dette skal du kontakte os på support.

Markedsføring samtykke

Når medlemmet opretter sig på LearnbyJAN giver medlemmet sin samtykke til at modtage e-mails information omkring tilbud og produkter fra online siden. Medlemmet skal altid være i besiddelse af en gyldig e-mail adresse som bruges til at kommunikere med LearnbyJAN. Medlemmet giver LearnbyJAN ret til at kunne anvende medlemmets navn, firma i evt. markedsførings kampagner samt på online siden. Denne ret gælder for altid.

Afdragsbetaling, Abonnementsaftale, Afmelding og returret

Hvis du benytter et produkt er det bindende. Du kan til enhver tid herefter afmelde dit medlems skab. Dog vil evt. tilføjet produkter gå tabt. Du kan anmode om 1 certifikat pr. betalt uddannelse/kursus. Du modtager dit certifikat efter endt betaling.

Afdrags betaling: Når du køber et produkt på afdragsbetaling vil du efter endt betaling stadig have fuld adgang til dit personlige produkt på siden

Abonnementsaftale: Du binder dig kun for den periode, du betaler feks, pr. uge eller pr. måned. Abonnementet på online siden fornyes automatisk efter endt periode. Automatisk fornyelse kan opsiges frem til fornyelsesdatoen i den pågældende måned. Ved brug af online terapi hjælp produktet vil vores mailkorrespondancer samt din brugerprofil blive slettet fra siden.
Support på LearnbyJAN & Online terapi hjælp forpligter sig til at svare på henvendelser så hurtigt som muligt og op til 24 timer fra modtagelse.

Bemærk: Der er ingen returret på digitale ydelser.

Betingelser

Alders betingelser: LearnbyJAN.com må ikke benyttes af personer under 15 år, er du 15 -17 år skal du have tilladelse af forældre eller værge.
Al brug af produkterne er på eget ansvar. Du vil kunne opleve at modtage mails med service beskeder samt årstids bestemte tilbud.

Brugeraftale:

Alle produkter og ydelser som købes på LearnbyJAN.com er udelukkende til personligt brug og må kun benyttes af køber.

Det er ikke tilladt at videreformidle noget af indholdet på Learn by Jan.com.

Det er ikke tilladt at kopiere eller optage indhold på siden der er forbeholdt medlemmer, overtrædelser vil blive retsforfulgt
Det er ikke tilladt for dig at omgå eller forsøge at omgå sikkerhedsforanstaltningerne på siden.
Dine log ind oplysninger er fortrolige og må ikke videregives.
Learn by Jan.com har copyright på alle produkter på siden.

Service og drift på siden: Learn by JAN.com kan ikke gøres ansvarlig for udfald, nedetid, mistede data eller andre beskadigelser af hardware, software, fejl på siden eller andet.
LearnbyJAN gør brug af forskellig teknologi der overvåger aktiviteter på online siden, denne kommunikation vil blive logget. Dette gør vi for at beskytte online siden samt give medlemmer en god bruger oplevelse.

Aftalen skal overholdes af dig som kunde. Du vil kunne blive retsforfulgt, hvis du ikke overholder alle betingelserne. Vi opfordrer til at udvise ansvarlighed.

Har du nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive på vores support.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.