Personlig undervisning

Træn med mig personligt under din uddannelse

Online uddannelsen du tager kører som selv studie med fri telefon/mail support, men du kan også komme og få hjælp på mine 2 fysiske klinikker.
På denne måde kan du tage uddannelser lige meget hvor i landet du befinder dig.

Hvorfor personlig træning

Det er vigtigt, at du føler dig helt tryg i teknikkerne. Derfor kan det være en god ide at benytte dig af personlig træning, så du ved, at du kan udføre det hele rigtigt. Men også en god ide, hvis du ikke har en “øve makker”. På denne måde kan jeg hjælpe dig med at opbygge større sikkerhed og tryghed i dine behandlinger.

Ordningen betyder at du kan komme og gennemgå/træne det du lærer online.
Bemærk: Hvis du ønsker at benytte din ny erhvervede viden på at hjælpe andre professionelt, har du måske også brug for praktisk viden omkring det at oprette og drive en praksis. Jeg har praktiseret på fuldtid i mange år og kan videregive en række gode råd og ideer til, hvordan du får succes.

Hvor foregår & hvordan træningen?

Tilbuddet indeholder 3 timers fysisk træning som du kan bruge efter behov efter du har købt din uddannelse. (værdi 1800 kr)

Du kan komme og træne personligt på Næstved Hypnoseskole i Holme-Olstrup eller Hypnose klink i Gladsaxe. På denne måde dækker jeg hele Sjælland fysisk.Bemærk: Du kan altid tilkøbe ekstra træning til din uddannelse hvis du får brug for dette, på denne måde kan du selv regulere hvor meget fysisk træning du har brug for.

Personlig kan også foregå via fjern undervisning på Zoom, Skype eller Facetime. Vi aftaler tid til så det passer ind i dine planer. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig.

Du kan tilkøbe personlig træning til alle produkter på online siden,.

BEMÆRK: Du skal ringe eller skrive for at aftale en trænings tid, så finder vi en tid sammen passer os begge. Husk at oplyse dit brugernavn & hvilken uddannelse du er i gang med på learnbyJAN ved tilmeldig. Du tilmelder dig via support på siden eller telefonisk på 6171 7747

Lene Andresen om personlig træning . Se videoen og hør, hvad hun synes om det

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.