Reiki healing kursus

Online Reiki Healing Kursus

Nu har du muligheden for at tilegne dig færdighederne til at praktisere Reiki-healing online. Efter at have gennemført dette Reiki 1 kursus kan du påbegynde anvendelsen af healingsteknikker på dig selv, andre, og du vil endda lære at helbrede dyr. Dette kursus kan også markere begyndelsen på etableringen af din egen praksis med fokus på healing.

Hvad indebærer Reiki?

Reiki er en ældgammel helbredelsesmetode, som var glemt i mange år, indtil den japanske munk Dr. Mikao Usui genopdagede nogle gamle skrifter om denne form for Reiki i det 20. århundrede. “Rei” repræsenterer det universelle, og “Ki” repræsenterer energi, hvilket danner grundlaget for begrebet Reiki-healing.

Ki, eller energien, er livgivende og findes i alt levende. Den eksisterer naturligt i alle mennesker og kan aktiveres for at blive anvendt til healing. Under Reiki-healing fungerer hænderne som et redskab, og på dette Reiki 1 kursus vil du lære adskillige metoder og teknikker, som du kan benytte i forskellige situationer.
Ifølge Dr. Mikao Usui siges det, at Reiki-energien kan opretholde den menneskelige krop i live i op til 120 år.

Hvad vil du lære på Reiki-kurset?
– Forståelse af Reiki og dets anvendelse
– Etablering af forbindelse til Reiki-energien
– Indsigt i Reiki-principperne
– Skabelse af balance for dig selv
– Selvhealing
– Healing af andre
– Chakra-healing
– Metoder til en komplet Reiki-healing
– Nødhjælps-Reiki-healing
– Gruppehealing
– Healing af gravide og børn
– Healing af diverse dyr
– Opstart af din egen Reiki-healingsklinik

DET ER GRATIS

Hvis du ønsker den komplette uddannelse i healing og vil lære alt om healing efter at have gennemført Reiki-kurset, så er dette Reiki-kursus gratis for dig, når du køber den komplette uddannelse i healing inden for 1 måned efter køb af dette kursus.

Du skal blot kontakte support og informere os om din beslutning om at uddanne dig. Herefter vil du modtage en speciel rabatkode, som du kan anvende.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dette kursus er det rette for dig, er du velkommen til at kontakte mig, så kan vi tage en samtale sammen.
Kundeservice & Hjælpe hotline

Har du yderligere spørgsmål om Reiki-kurset, inden du går i gang? Så skriv eller ring til mig, og jeg ser frem til at besvare dine spørgsmål. Venlig hilsen Jan.
[elfsight_countdown_timer id="1"]

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.